نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﺑﺮﺟﻤﻌﯿّﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.61 K

2 مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمدعلو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 390.46 K

3 تأثیر افزودن پوست پرتقال خشک شده بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 136.27 K

4 تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی، زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 109.13 K

5 تاثیر پوست پرتقال خشک شده بر جمعیت میکروبی ایلتوم جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علوقطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.14 K

6 مقایسه اثر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علوقطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.65 K