| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﺑﺮﺟﻤﻌﯿّﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 372.61 K | ||
| 2 | مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمدعلو قطبی، علیرضا صیداوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 390.46 K | ||
| 3 | تأثیر افزودن پوست پرتقال خشک شده بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
| زهره پورحسین عربانی مقدم، عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 136.27 K | ||
| 4 | تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| عباس ابراهیمی، زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 109.13 K | ||
| 5 | تاثیر پوست پرتقال خشک شده بر جمعیت میکروبی ایلتوم جوجه های گوشتی | |
| زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علوقطبی، علیرضا صیداوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 41.14 K | ||
| 6 | مقایسه اثر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی | |
| زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علوقطبی، علیرضا صیداوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 79.65 K | ||