صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
20
1
اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﻧﻌﻨﺎع و ﻣﻮاد اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
امین دوستی، کامران طاهرپور، جواد نصر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
364.74 K
2
اثر ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ را ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی نقی شکری، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
363.47 K
3
اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر زﻧﺠﺒﯿﻞ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شهناز نجفی، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
364.33 K
4
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، زرﺷﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تا 21 روزگی
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهرپور، آرمان رستم زاده، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
5
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی
ایوب جلیلیان، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
6
مسئولیت زیست محیطی مدیران مرغداری های استان ایلام
الهیار انوری، کامران طاهرپور، حسین مهدی زاده، زهره معتمدی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
349.86 K
7
موانع اجرای سیاست های کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران واحدهای مرغداری گوشتی استان ایلام
زهره معتمدی نیا، حسین مهدی زاده، کامران طاهرپور، الهیار انوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.21 K
8
مقایسه اثرات گیاه دارویی گزنه، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تا 42 روزگی
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
283.69 K
9
مقایسه اثرات گیاه چویر و آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی علیه واکسن های نیوکاسل و گامبورو در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی، حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور، فاظل پوراحمد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
326.36 K
10
مقایسه اثرات گیاه تشنه داری و مکمل سین بیوتیک بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی، کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی، فاضل پوراحمد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
391.06 K
11
تأثیر اسانس گیاه خارگوش و پروبیوتیک بر عملکرد هفتگی بلدرچین های تخمگذار (هفته های اول تا ششم تولید)
حسن شیرزادی، حسین ناصرمنش، علی خطیب جو، محمد اکبری قرایی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
594.29 K
12
تأثیر اسانس گیاه خارگوش و پروبیوتیک بر تولید هفتگی بلدرچین های تخمگذار (هفته های اول تا ششم تولید)
حسن شیرزادی، علی خطیب جو، محمد اکبری قرایی، حسین ناصرمنش، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
671.8 K
13
بررسی اثر جیره های حاوی نعناع بر سامانه ایمنی جوجه های گوشتی
کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1000.87 K
14
مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
329.29 K
15
اثرات افزودن مخلوط عصاره الکلی سیر و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
297.92 K
16
بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)، پروبیوتیک و آنتی بوتیک برپاسخ ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با باکتری کمپیلوباکتر ژژونی
نسرین رشیدی، علی خطیب جو، کامران طاهرپور، محمد اکبری قرائی، حسن شیرزادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
745.58 K
17
بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) و پروبیوتیک بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی چالش یافته با انگل کوکسیدیوز
نسرین رشیدی، علی خطیب جو، کامران طاهرپور، محمد اکبری قرائی، حسن شیرزادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
613.38 K
18
اثر جیره های حاوی نعناع و مواد افزودنی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
امین دوستی، کامران طاهرپور، جواد نصر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
74.62 K
19
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر گیاه آلوئه را بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی نقی شکری، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
75.32 K
20
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر زنجبیل و دارچین بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
شهناز نجفی، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.5 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه