صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
اثر دوﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﯾﻮﻧﺤﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ ورﻓﺘﺎر ﻧﺸﺨﻮار در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
مهدی صائبی فر، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
281.63 K
2
ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
ابراهیم قاسمی، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، محمر رضا امامی، علی کیهانی، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
285.57 K
3
ﻓﺮآوری درpH ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪی و ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺸﮏ و ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه جو
ابراهیم قاسمی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، محمدرضا امامی، علی کیهانی، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
4
تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار
محسن حسینی، محمد خوروش، حسین فصیحی، الهه جهانیان، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
5
اثر کروم-ال-متیونین در دوره ی پیش از زایش بر عملکرد و متابولیت های خونی تلیسه های هلشتاین
مهدی صائبی فر، محمدحسن رضائی، علی میرزاآقازاده، وحید غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
367.59 K
6
ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری علوفه یونجه در سه مرحله رشد با استفاده از روش کیسه نایلونی
مهدی صائبی فر، محمدحسین رضائی مشگول، اکبر تقی زاده، محمدحسن رضائی مشگول
مشاهده مقاله
اصل مقاله
502.12 K
7
اثر کروم-ال-متیونین در دوره ی پیش از زایش بر عملکرد، تولید و ترکیبات شیر و آغوز تلیسه های هلشتاین
محمدحسن رضائی مشگول، مهدی صائبی فر، علی میرزاآقازاده، محمدحسین رضائی مشگول
مشاهده مقاله
اصل مقاله
361.25 K
8
اثر دو منبع چربی و اندازه قطعات یونجه بر مصرف خوراک،تولید و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین
مهدی صائبی فر، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.79 K