صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
اثر دوﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﯾﻮﻧﺤﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ ورﻓﺘﺎر ﻧﺸﺨﻮار در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
مهدی صائبی فر، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.63 K)
2
ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
ابراهیم قاسمی، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، محمر رضا امامی، علی کیهانی، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.57 K)
3
ﻓﺮآوری درpH ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪی و ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺸﮏ و ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه جو
ابراهیم قاسمی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، محمدرضا امامی، علی کیهانی، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
4
تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار
محسن حسینی، محمد خوروش، حسین فصیحی، الهه جهانیان، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
5
اثر کروم-ال-متیونین در دوره ی پیش از زایش بر عملکرد و متابولیت های خونی تلیسه های هلشتاین
مهدی صائبی فر، محمدحسن رضائی، علی میرزاآقازاده، وحید غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.59 K)
6
ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری علوفه یونجه در سه مرحله رشد با استفاده از روش کیسه نایلونی
مهدی صائبی فر، محمدحسین رضائی مشگول، اکبر تقی زاده، محمدحسن رضائی مشگول
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (502.12 K)
7
اثر کروم-ال-متیونین در دوره ی پیش از زایش بر عملکرد، تولید و ترکیبات شیر و آغوز تلیسه های هلشتاین
محمدحسن رضائی مشگول، مهدی صائبی فر، علی میرزاآقازاده، محمدحسین رضائی مشگول
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.25 K)
8
اثر دو منبع چربی و اندازه قطعات یونجه بر مصرف خوراک،تولید و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین
مهدی صائبی فر، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.79 K)