نویسنده =
تعداد مقالات: 33

-349 اﺛﺮات ﻣﯿﻮه ی ﮐَﻮٓر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
داود سلطانی، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.9 K)

-348 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ واﺣﺪ ﻫﺎی ﭘﺮورش دﻫﻨﺪه ی ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ درزﻣﺎن رﺷﺪداﻧﻪ درﺷﻬﺮﺳﺘﺎن اروﻣیه
فیض اله جعفری، علی نوبخت، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.54 K)

-347 اثرات استفاده از تفالۀ گوجه فرنگی خشک عمل آوری شده با مواد قلیاء و اسید بر عملکرد مرغ های بومی
امن اله جلالی نسب، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، جهانگیر امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.27 K)

-346 اثرات استفاده از تفالۀ گوجه فرنگی خشک عمل آوری شده با مواد قلیاء و اسیدی بر صفات کیفی تخم مرغ، مرغ های تخمگذار بومی
امن اله جلالی نسب، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، پرویز بستانچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.59 K)

-345 اثر ضایعات چمن زنی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.52 K)

-344 اثر پوست هندوانه بر عملکرد تولید تخم در مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.79 K)

-343 اثر خارشتر (.Alhaji maurorum L) معمول و غنی شده بر عملکرد مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.26 K)

-342 ارزیابی اثر سیب زیر درختی بر صفات تولید تخم مرغ در مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.12 K)

-341 اثر روغن سویای حرارت دیده در تغذیۀ مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.65 K)

-340 ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت موبر عملکرد لاشه ی جوجه غازها
یوسف سرهنگی، علی نوبخت، حسن منریفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.6 K)

-339 ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت مو بر عملکرد جوجه غازها
یوسف سرهنگی، علی نوبخت، حسن منریفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.33 K)

-338 اثر تغذیه سطوح مختلف تفالۀ سیب برصفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی آذربایجان غربی
سید هادی قائمی، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، پرویز بستانچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.68 K)

-337 اثر استفاده از سطوح مختلف تفالۀ سیب برعملکرد مرغان بومی تخم گذار استان آذربایجان غربی
سید هادی قائمی، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، امن اله جلالی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.31 K)

-336 اثرات استفاده از سطوح مختلف تفالۀ انار بر عملکرد مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.31 K)

-335 اثر سطوح مختلف تفالۀ لیموی خشک بر عملکرد مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.6 K)

-334 تعیین ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی فرآوری شده با اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز
یوسف سرهنگی، امیر رهبرپور، اکبر تقی زاده، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.77 K)

-333 اثر استفاده از سطوح مختلف برگ سبز مو بر عملکرد مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.26 K)

-332 بررسی اثرات کاهش و یا حذف مکمل های معدنی و ویتامینی از جیره های غذائی بر عملکرد مرغ های تخم گذار در مرحله آخر تخم گذاری
علی نوبخت، جعفر پیش چنگ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.13 K)

-331 اثرات سطوح مختلف مواد مغذّی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس
اسکندر خیری، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.53 K)

-330 ارزیابی اثرات گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی و مخلوط های آنها بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی
عباس حیدری، علی نوبخت، علی رضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.75 K)

-329 بررسی اثرات ترکیبات مختلف گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
علی مدیری، علی نوبخت، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.47 K)

-328 بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.08 K)

-327 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاهان دارویی کاسنی، پونه و آویشن بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
مظفر باقری، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.32 K)

-326 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
اسماعیل تقی نژند، ولی اله پلنگی، علی نوبخت، توحید مشفق، حسین احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.59 K)

-325 بررسی اثرات استفاده از مخلوط گیاهان دارویی نعناع، آویشن و مرزه بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه هایخونی و ایمنی مرغ های تخم گذار
داود بهشتی خواجه، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.68 K)