| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ را ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| علی نقی شکری، کامران طاهرپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 363.47 K | ||
| 2 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 286.48 K | ||
| 3 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K | ||
| 4 | اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر گیاه آلوئه را بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
| علی نقی شکری، کامران طاهرپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 75.32 K | ||