نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ را ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علی نقی شکری، کامران طاهرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.47 K) | ||
2 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.48 K) | ||
3 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K) | ||
4 | اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر گیاه آلوئه را بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
علی نقی شکری، کامران طاهرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.32 K) |