نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم ﺑﺮاﺳﺎس ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎیی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.46 K

2 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 99.47 K

3 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 97.37 K

4 اثر دسترسی آزاد به گندم کامل، سطح گندم جیره و مکمل آنزیمی روی عملکرد جوجه گوشتی
ابواقاسم گلیان، مژگان مظهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 343.89 K

5 اثر جایگزینی کنجاله کلزا به جای بخشی از کنجاله سویا بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین
مژگان مظهری، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

6 اثر تیمول و کارواکرول بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
حسین سعادت شاد، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی، حشمت الله خسروی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 256.56 K

7 اثر تیمول و کارواکرول بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
حسین سعادت شاد، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی، حشمت الله خسروی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 312.85 K

8 اثر سطوح مختلف پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مهدیه سلطانی، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 332.12 K

9 مقایسه اثر پودر برگ اکالیپتوس با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
حمیده مشایخی، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 278.75 K

10 مقایسه اثر پودر برگ اکالیپتوس با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
حمید مشایخی، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 336.92 K

11 مقایسه اثر دانه بارهنگ، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی، روح الله میرمحمودی، یدالله بدخشان، یاسر منظری توکلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 346.6 K

12 اثر سطوح مختلف پودر برگ به لیمو بر عملکرد و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
مرضیه مهرپرور، مژگان مظهری، امیدعلی اسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 310.38 K

13 اثر پودر گیاه زنجبیل و ویتامین E بر عملکرد و وزن نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
امیدعلی اسماعیلی پور، نجمه طاهری سروتمین، مژگان مظهری، روح الله میرمحمودی، صدرالله مولایی مقبلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.83 K

14 اثر واریته و آنزیم فیتاز بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و فسفر قابل هضم ضایعات بوجاری گندم
مژگان مظهری، محمدرضا سلیمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 343.85 K

15 اثرسطوح مختلف شاهتره وکاسنی بر غلظت آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مژگان مظهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 279.83 K

16 اثر تغییر سطح اسیدآمینه لیزین بر عملکرد دوره رشد جوجه های گوشتی سویه راس
الهام ملایی امام زاده، مژگان مظهری، نعمت ضیایی، زهرا رودباری
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.38 K

17 پیش بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی ضایعات بوجاری واریته های مختلف گندم بر اساس ترکیب شیمیایی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.18 K