نویسنده =
تعداد مقالات: 57

-349 ارزﯾﺎﺑﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن افتاده، مسلم باشتنی، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.12 K)

-348 ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪﻫﺎی ﮔﯿﺎه ﻣﺮﺗﻌﯽ ﮐﻬﻮرک در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.28 K)

-347 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮔﯿﺎه ﻣﺮﺗﻌﯽ ﮐﻬﻮرک در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رﺷﺪ
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، صدیقه راهداری، معصومه ولوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.84 K)

-346 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻦ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ زاﯾﺶ ﺑﺮ اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
مریم مقدم موسی آبادی، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.7 K)

-345 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آﻣﺎری اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ ﺑﯿﻦ دﺧﺘﺮان ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﺎوﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮاﻧﯽ و خارجی
مریم مقدم موسی آبادی، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.43 K)

-344 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

-343 تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K)

-342 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K)

-341 اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-340 اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-339 اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-338 استفاده از برگ درخت عناب در تغذیه بز آمیخته خراسان جنوبی
مسلم باشتنی، محمدرضا تهرانی، عباسعلی ناصریان، محمدحسن فتحی، فاطمه گنجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.59 K)

-337 اثر سطوح مختلف سبوس گندم بر برخی خصوصیات پروار بره های نر نژاد بلوچی در ماه های مختلف
فاطمه گنجی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.42 K)

-336 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.07 K)

-335 بررسی تغییرات میزان مواد معدنی گیاه جاشیر (Prangos ferulaceae) در مراحل مختلف فنولوژی
خدیجه کریمی، محمد ساغری، مسلم باشتنی، ذبیح الله محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.95 K)

-334 مطالعه ازرش غذایی گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima mozaff) و رابطه آن با مرحله فنولوژی
خدیجه کرمی، محمد ساغری، مسلم باشتنی، ذبیح الله محمددی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.23 K)

-333 بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی
محمد ساغری، خدیجه کرمی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.47 K)

-332 اثر شکل فیزیکی خوراک در جیره کاملا مخلوط روی برخی رفتارهای تغذیه ای گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (977.83 K)

-331 تعیین ترکیبات شیمیایی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رشد
مسلم باشتنی، جلیل فرزادمهر، نظر افضلی، محمد شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-330 تعیین عناصر معدنی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رویشی
مسلم باشتنی، جلیل فرزادمهر، نظر افضلی، محمد شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (977.57 K)

-329 اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی، مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (929.02 K)

-328 اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.06 K)

-327 مقایسه آماری روند ژنتیکی صفت تولید شیر روزانه تصحیح شده برای انرژی بین نتاج گاو های نر هلشتاین داخلی و خارجی
مهشید محمد پناه، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.85 MB)

-326 اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مسلم باشتنی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.5 K)

-325 اثر ترکیبات محرک رشد جایگزین آنتی بیوتیک بر سطح لیپید سرم خون جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، مسلم باشتنی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حسین نعیمی پور یونسی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.14 K)