صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
57
-99
ارزﯾﺎﺑﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن افتاده، مسلم باشتنی، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.12 K)
-98
ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪﻫﺎی ﮔﯿﺎه ﻣﺮﺗﻌﯽ ﮐﻬﻮرک در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.28 K)
-97
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮔﯿﺎه ﻣﺮﺗﻌﯽ ﮐﻬﻮرک در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رﺷﺪ
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، صدیقه راهداری، معصومه ولوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.84 K)
-96
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻦ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ زاﯾﺶ ﺑﺮ اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
مریم مقدم موسی آبادی، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.7 K)
-95
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آﻣﺎری اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ ﺑﯿﻦ دﺧﺘﺮان ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﺎوﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮاﻧﯽ و خارجی
مریم مقدم موسی آبادی، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.43 K)
-94
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (836.88 K)
-93
تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (778.78 K)
-92
بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (984.75 K)
-91
اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-90
اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-89
اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
-88
استفاده از برگ درخت عناب در تغذیه بز آمیخته خراسان جنوبی
مسلم باشتنی، محمدرضا تهرانی، عباسعلی ناصریان، محمدحسن فتحی، فاطمه گنجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (126.59 K)
-87
اثر سطوح مختلف سبوس گندم بر برخی خصوصیات پروار بره های نر نژاد بلوچی در ماه های مختلف
فاطمه گنجی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (122.42 K)
-86
تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1004.07 K)
-85
بررسی تغییرات میزان مواد معدنی گیاه جاشیر (Prangos ferulaceae) در مراحل مختلف فنولوژی
خدیجه کریمی، محمد ساغری، مسلم باشتنی، ذبیح الله محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (404.95 K)
-84
مطالعه ازرش غذایی گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima mozaff) و رابطه آن با مرحله فنولوژی
خدیجه کرمی، محمد ساغری، مسلم باشتنی، ذبیح الله محمددی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (426.23 K)
-83
بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی
محمد ساغری، خدیجه کرمی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (408.47 K)
-82
اثر شکل فیزیکی خوراک در جیره کاملا مخلوط روی برخی رفتارهای تغذیه ای گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (977.83 K)
-81
تعیین ترکیبات شیمیایی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رشد
مسلم باشتنی، جلیل فرزادمهر، نظر افضلی، محمد شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-80
تعیین عناصر معدنی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رویشی
مسلم باشتنی، جلیل فرزادمهر، نظر افضلی، محمد شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (977.57 K)
-79
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی، مصیب شلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (929.02 K)
-78
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.06 K)
-77
مقایسه آماری روند ژنتیکی صفت تولید شیر روزانه تصحیح شده برای انرژی بین نتاج گاو های نر هلشتاین داخلی و خارجی
مهشید محمد پناه، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.85 MB)
-76
اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مسلم باشتنی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.5 K)
-75
اثر ترکیبات محرک رشد جایگزین آنتی بیوتیک بر سطح لیپید سرم خون جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، مسلم باشتنی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حسین نعیمی پور یونسی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.14 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3