نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ | |
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.47 K) | ||
2 | تاثیر منبع چربی و مکمل کردن جیره با ویتامین E و C بر غلظت آلفاتوکوفرول و پایداری اکسیداتیو سرم، زرده و تخم مرغ | |
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K) |