نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎ ﻋﺼﺎرة ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﮥ ﮔﻮشتی
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ برومند چهارآئین؛ فرخ کفیل زاده؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎرة ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺮ ﺗﯿﺘﺮ آﻧﺘﯽﺑﺎدی و ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺘﺮوﻓﯿﻞ ﺑﻪ ﻟﻤﻔﻮﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ شهاب قاضی؛ رضا ناصری هرسینی؛ ناصر مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.93 K)

3 مقایسه کارایی مدل های ریاضی مورد استفاده جهت برآورد نیاز اسیدهای آمینه
رضا ناصری هرسینی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ فاطمه صاحبی اعلاء
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.56 K)

4 تعیین نیاز متیونین و مجموع اسیدهای آمینه گوگرددار مرغ های لگهورن (های لاین W36) سفید در طی چرخه اول تولید
علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ پویا زمانی؛ رضا ناصری هرسینی؛ مرتضی افتخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.17 K)

5 اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ مرتضی افتخاری؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.97 K)

6 اثر استفاده از اسیدهای آلی در جیره ی جوجه های گوشتی بر ضریب قابلیت هضم پروتئین و ماده خشک به دو روش آزمایشگاهی و موجود زنده
مجتبی حقیقت؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ عابد رحمانی؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.48 K)

7 تأثیر استفاده از پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد و غلظت برخی فراسنجه های پلاسمای بزغاله های مرخز
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده؛ عبدالرضا کامیاب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (574.06 K)

8 اثر اخته کردن بر عملکرد و غلظت برخی فراسنجه های پلاسمای بزغاله های مرخز
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.82 K)