نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
سعید امیری، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده، مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.32 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K) | ||
3 | پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی | |
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K) | ||
4 | پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی | |
سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K) |