| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
| سعید امیری، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده، مختار خواجوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 374.32 K | ||
| 2 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 440.02 K | ||
| 3 | پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی | |
| سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 36.97 K | ||
| 4 | پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی | |
| سعید امیری، مختار خواجوی، زهرا امیدی کوشک قاضی، اکرم نظرزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 76.79 K | ||