صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
32
-274
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﺑﺰرک اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻣﺎدة ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ2
وحید میکانیکی، علیرضا فروغی، رضا وکیلی، هومن سلیمانی، علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.21 K)
-273
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.96 K)
-272
پرورش ﺧﻮراک ﻣﺼﺮﻓﯽ و وزن ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎ و ﺑﺪون ﺑﺘﺎﻣﺎﻧﺎﻧﺎز ﺑﺮ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮔﻮآر
فهمیه پور ملائی، رضا وکیلی، امیر مختارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.83 K)
-271
اثر ﻣﻮﻧﻨﺴﯿﻦ و ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎیسسﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و pH ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﮐﺮدی
مجید نصیری، علیرضا فروغی، رضا وکیلی، علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.12 K)
-270
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻧﻨﺴﯿﻦ و ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﮐﺮدی
مجید نصیری، علیرضا فروغی، رضا وکیلی، علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.58 K)
-269
ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ایمان احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، حمیدرضا رضایی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.09 K)
-268
اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (808.81 K)
-267
تأثیر آنزیم فیتاز میکروبی برعملکرد و تولید تخم مرغ مرغان تخم گذار تجاری در جیره حاوی گندم- جو
مهدی اصلی، نظر افضلی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (445.18 K)
-266
اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (851.61 K)
-265
اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (903.63 K)
-264
اثر سطوح مختلف کنجاله گوآر با و بدون آنزیم بتاماناناز بر عملکرد جوجه های گوشتی
فهیمه پور ملائی، رضا وکیلی، علیرضا حسابی، عبدالله جمشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (207.47 K)
-263
اثر استفاده از پودر دارچین در جیره بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
حسین اسماعیلی، رضا وکیلی، نظر افضلی، آرش امیدی، حسین نعیمی پور، مرتضی نسیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.65 K)
-262
اثر عصاره های گیاهی- رازیانه -آویشن- نعناع فلفلی و شوید بر عملکرد مرغ های تخم گذار لگهورن
مرتضی نسیمی، رضا وکیلی، نظر افضلی، حسین نعیمی پور، حسین اسماعیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.43 K)
-261
بررسی اثرات استفاده از دو نوع بنتونیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خانه دار، رضا وکیلی، سونیا زکی زاده، احمد قدرت نما
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (175.84 K)
-260
اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای برشته شده و متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محسن تیموری، رضا وکیلی، سونیا زکی زاده، علیرضا فروغی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.36 K)
-259
اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی همورال در جوجه های گوشتی
حسن کرمانشاهی، رضا دلیری، جلیل توکل افشاری، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (431.02 K)
-258
چند شکلی ناحیه پروموتور ژن میوستاتین در گاو سیستانی
محسن ترابی، مسعود علی پناه، رضا وکیلی، کاظم صباغ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.28 K)
-257
اثر سطوح مختلف آلفا توکوفرول بر غلظت IgY تام در سرم جوجه یها گوشتی
رضا دلیــری، حسن کرمانشاهی، جلیل توکل افشاری، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (455.25 K)
-256
تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کاظم قربانپور، رضا وکیلی، مهدی خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (204.73 K)
-255
بررسی تأثیر برخی عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی مرغ مادر گوشتی ( نمونه موردی مجتمع زربال )
سینا رضائیان، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.79 K)
-254
تاثیر زئولیت در جیره مرغان تخمگذار بر روی رنگ زرده تخم مرغ
احسان حاجی آقاجانی، حسن کرمانشاهی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.13 K)
-253
تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.46 K)
-252
اثرات سود و اوره بر تجزیه پذیری کاه کلزا
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.62 K)
-251
ارزیابی ارزش غذایی و قابلیت هضم پنج گونه از علوفه های مرتعی منطقه خراسان رضوی با استفاده از آزمون تولید گاز
فائزه فاضل ترشیزی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (397.04 K)
-250
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
قاسم رمضانی، رضا وکیلی، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (425.38 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2