نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، حسین عرب عامری، جلال حقوقدان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 367.11 K | ||
2 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M | ||
3 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺟﻮان | |
یونس مدنی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M | ||
4 | اثر سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری جیره بر شاخص تولید دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی | |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، حسین عرب عامری، جلال حقوقدان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.51 K |