| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مهدی دهقانی، داود شریفی، شکوفه غضنفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 405.65 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مهدی دهقانی، داود شریفی، شکوفه غضنفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 405.65 K | ||