نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.31 K) | ||
2 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.34 K) | ||
3 | تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) | ||
4 | مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.5 K) | ||
5 | مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.2 K) |