| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
| فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 353.31 K | ||
| 2 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی | |
| فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 276.34 K | ||
| 3 | تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی | |
| فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.53 K | ||
| 4 | مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی | |
| فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.5 K | ||
| 5 | مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی | |
| فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.2 K | ||