صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
39
-124
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
277.3 K
-123
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
عباس افقهی زاده، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
258.28 K
-122
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
278.65 K
-121
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر، شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
289.94 K
-120
اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
286.09 K
-119
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻏﯿﺮﻓﯿﺒﺮی در ﺟﯿﺮه ﻗﺒﻞ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در ﺑﻌﺪ از زایش
روشنک جعفری جعفر پور، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
253.78 K
-118
طول دوره خشکی و غلظت کربوهدرات های غیرالیافی جیره های دوره انتقال برفعالیت فولیکولی گاوهای شیری هلشتاین در دوره بعد از زایش
روشنک جعفری جعفرپور، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.31 M
-117
تاثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز تفاله خشک چغندر در شرایط برون تنی
مهسا سجادیان، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.32 M
-116
پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش
محمد امین مهرجردی، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
136.96 K
-115
تشخیص اندومتریت در گاوهای شیری هلشتاین به وسیله درجه بندی ترشحات رحمی و تاثیر آن بر فاکتورهای تولیدمثل
سجاد دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
345.57 K
-114
تاثیر مقادیر مختلف آفلاتوکسین B1 بر فراسنجه های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون تنی
محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
247.2 K
-113
تاثیر جاذب های آلومینوسیلیکاتی بر تولید و ترکیبات شیر و غلظت آفلاتوکسین M1 شیر گاوهای شیرده هلشتاین
محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
373.3 K
-112
اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی
هادی قربانی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
346.54 K
-111
تاثیر مکمل نمودن موننسین و اسانس های گیاهی در جیره بر تغییرات روزانه PH و غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه گاوهای نر هلشتاین
بهزاد خرمی، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
399.81 K
-110
تأثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی
غزاله بهرامی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، اکبر سلیمانی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.85 K
-109
تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدرات های غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro)
الهام جانی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.76 K
-108
تأثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی
مهسا سجادیان، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
539.14 K
-107
برآورد اثرات سطوح مختلف ملاس بر روی کنتیک تجزیه پذیری، انرژی خالص برای شیردهی، تجزیه پذیری ماده خشک آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم بوته سیب زمینی سیلو شده با استفاده از تکنیک تولید گاز
حسین راست پور، عباسعلی ناصریان، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
282.71 K
-106
اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز
سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
401.08 K
-105
اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دانه ای در شرایط آزمایشگاهی
سارا ساکی، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
334.23 K
-104
تاثیر خوراک های حاوی روغن سیر، پودر زردچوبه یا موننزین بر pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه و برخی از متابولیت های پلاسمای خون بره های نر بلوچی
علی اکبر حجت پناه منتظری، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
340.18 K
-103
تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی
فرشته علی پور، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران، هادی ابراهیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
731.19 K
-102
بررسی فعالیت فیتازی باکتری های بی هوازی شکمبه در شرایط برون تنی
لیلا نکوئی، رضا مجیدزاده هروی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
689.47 K
-101
بررسی اثرات مقادیر مختلف پروتئین خام با نسبت بهینه پروتئین تجزیه پذیر به غیر تجزیه پذیر شکمبه ای بر روی تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیرده
مصطفی آسیائی پور، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
689.59 K
-100
تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتری های شکمبه ای سلولولیتیک در گاو های شیرده
مهدی بهگر، رضا ولی زاده، محمد میرزایی، عباس علی ناصریان، علیرضا وکیلی، شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.54 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2