صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
ﻣﯿﺰان ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ، اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب زﻧﺠﯿﺮ ﮐﻮﺗﺎه ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻮاد ﺧﻮارﮐﯽ ﺑﺎ ﻣﻨﺸﺎء ﺿﺎﯾﻌﺎت کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.51 K
2
استفاده از روش کیسه های نایلونی جهت تخمین میزان پروتئین قابل متابولیسم در برخی از مواد خوراکی
اکبر تقی زاده، حمید پایا، وحید حصنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
376.55 K
3
استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
380.7 K
4
ارزیابی سطوح آلودگی خوراک دام به آفلاتوکسین در برخی از گاوداری های سطح آذربایجان شرقی
مهری منتظرهرزند، حمید پایا، اکبر تقی زاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
695.69 K
5
ارزیابی میزان آفلاتوکسین شیر تولیدی در برخی از گاوداری های سطح آذربایجان شرقی
مهری منتظرهرزند، حمید پایا، اکبر تقی زاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
741.79 K
6
تاثیر مکمل ویتامینی و مواد معدنی شیر روماک اکسترا بر مصرف خوراک و افزایش وزن گوساله های شیرخوار هلشتاین
شبنم دلیر، حمید محمدزاده، اکبر تقی زاده، حمید پایا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
7
بررسی استفاده از لاکتوفرین و پروبیوتیک و اثرات متقابل بین آنها بر خصوصیات عملکردی و شمارش سلولهای های خونی بره های گوسفند نژاد قزل در سن قبل از شیرگیری
مختار ملاکی، علی حسینخانی، اکیر تقی زاده، حمید پایا، غلامرضا حمیدیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
653.49 K
8
بررسی اثرات لاکتوفرین بر خصوصیات عملکردی و وضعیت سلامتی در بره های گوسفند نژاد قزل در سن قبل از شیرگیری
مختار ملاکی، علی حسینخانی، اکبر تقی زاده، حمید پایا، غلامرضا حمیدیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
610.64 K
9
میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسید چرب زنجیر کوتاه برخی از مواد خوارکی با منشاء ضایعات کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
76.6 K