صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
ﻣﯿﺰان ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ، اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب زﻧﺠﯿﺮ ﮐﻮﺗﺎه ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻮاد ﺧﻮارﮐﯽ ﺑﺎ ﻣﻨﺸﺎء ﺿﺎﯾﻌﺎت کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.51 K)
2
تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ
سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.37 K)
3
تخمین ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.09 K)
4
ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (100.65 K)
5
میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسید چرب زنجیر کوتاه برخی از مواد خوارکی با منشاء ضایعات کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.6 K)