نویسنده =
تعداد مقالات: 42

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردویی، مسلم بهروزیان، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند، محمدسالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.19 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردوئی، مسلم بهروزیان، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند، محمدسالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.9 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اوره ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻠﻮی ﻋﻠﻒ ﻧﯽ
اسماعیل صادقی زاده، محبوبه مقدس زاده، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین دوماری، محسن مویدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.46 K)

4 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.72 K)

5 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی in situ
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.95 K)

6 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)

7 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ).
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله

8 بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.01 MB)

9 بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گونه های جو دوسر وحشی(Avena fatua) و لولیوم (loulium perenne) منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.81 MB)

10 برآورد وراثت پذیری صفات وزن بدن بره های نژاد کردی شمال خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
علی اصغر فیروزی مایوان، محمود وطن خواه، حمیدرضا میرزائی، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.13 K)

11 تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت تولید چربی شیر گاوهای نژاد هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
حسن اله یارزاده زیارت، کمال شجاعیان، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.22 K)

12 تعیین ارزش غذایی دو گونه از گیاهان مقاوم به خشکی منطقه سیستان با استفاده از آزمون تولید گاز
حمید هرمزی پور، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.28 K)

13 بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.35 K)

14 بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro)
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.24 K)

15 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر عملکرد بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.93 K)

16 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.99 K)

17 بررسی اثرات اسانس افسنطین بر عملکرد و سطح اکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی
رامین حبیبی، قاسم جلیلوند، بیژن محمودی، حسین سمنانی نژاد، مرتضی کیخا صابر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.27 K)

18 اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.32 K)

19 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

20 اثز تزریق شکمبه ای سطوح مختلف یک مخلوط آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند
قاسم جلیلوند، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.25 K)

21 تاثیر تغذیه دانه شاهدانه در جیره هایی با سطوح مختلف پروتئین خام بر پارامترهای بیومتری گوسفند بلوچی
خدیجه کرمشاهی امجزی، قاسم جلیلوند، امید دیانی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.26 K)

22 عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی شاهدانه با میزان پروتئین خام متفاوت
خدیجه کرمشاهی امجزی، قاسم جلیلوند، امید دیانی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (582.35 K)

23 بررسی سطوح مختلف آنزیم ناتوزایم پلاس بر ارزش غذایی سیلوی علف نی با استفاده از روش کیسه های (in sacco) نایلونی
زهرا فیروز کوهی مقدم، قاسم جلیلوند، بهجت خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (512.54 K)

24 برآورد ارزش غذایی علف نی سیلو شده با آنزیم با استفاده از تکنیک تولید گاز
زهرا فیروزکوهی مقدم، قاسم جلیلوند، بهجت خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.35 K)

25 اثر پرتو الکترون بر تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای به روش آزمایشگاهی تولید گاز (Gas Production)
نجیب الله افراسیابی، قاسم جلیلوند، سمیه برکستان، میثم فولادوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.93 K)