صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
42
-174
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردویی، مسلم بهروزیان، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند، محمدسالار معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.19 K)
-173
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردوئی، مسلم بهروزیان، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند، محمدسالار معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (459.9 K)
-172
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اوره ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻠﻮی ﻋﻠﻒ ﻧﯽ
اسماعیل صادقی زاده، محبوبه مقدس زاده، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین دوماری، محسن مویدی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.46 K)
-171
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.72 K)
-170
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی in situ
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.95 K)
-169
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.33 K)
-168
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ).
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله
-167
بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.01 MB)
-166
بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گونه های جو دوسر وحشی(Avena fatua) و لولیوم (loulium perenne) منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.81 MB)
-165
برآورد وراثت پذیری صفات وزن بدن بره های نژاد کردی شمال خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
علی اصغر فیروزی مایوان، محمود وطن خواه، حمیدرضا میرزائی، کمال شجاعیان، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (541.13 K)
-164
تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت تولید چربی شیر گاوهای نژاد هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
حسن اله یارزاده زیارت، کمال شجاعیان، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.22 K)
-163
تعیین ارزش غذایی دو گونه از گیاهان مقاوم به خشکی منطقه سیستان با استفاده از آزمون تولید گاز
حمید هرمزی پور، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.28 K)
-162
بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.35 K)
-161
بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro)
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.24 K)
-160
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر عملکرد بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (333.93 K)
-159
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.99 K)
-158
بررسی اثرات اسانس افسنطین بر عملکرد و سطح اکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی
رامین حبیبی، قاسم جلیلوند، بیژن محمودی، حسین سمنانی نژاد، مرتضی کیخا صابر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.27 K)
-157
اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (180.32 K)
-156
تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.59 K)
-155
اثز تزریق شکمبه ای سطوح مختلف یک مخلوط آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند
قاسم جلیلوند، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.25 K)
-154
تاثیر تغذیه دانه شاهدانه در جیره هایی با سطوح مختلف پروتئین خام بر پارامترهای بیومتری گوسفند بلوچی
خدیجه کرمشاهی امجزی، قاسم جلیلوند، امید دیانی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (587.26 K)
-153
عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی شاهدانه با میزان پروتئین خام متفاوت
خدیجه کرمشاهی امجزی، قاسم جلیلوند، امید دیانی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (582.35 K)
-152
بررسی سطوح مختلف آنزیم ناتوزایم پلاس بر ارزش غذایی سیلوی علف نی با استفاده از روش کیسه های (in sacco) نایلونی
زهرا فیروز کوهی مقدم، قاسم جلیلوند، بهجت خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (512.54 K)
-151
برآورد ارزش غذایی علف نی سیلو شده با آنزیم با استفاده از تکنیک تولید گاز
زهرا فیروزکوهی مقدم، قاسم جلیلوند، بهجت خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (561.35 K)
-150
اثر پرتو الکترون بر تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای به روش آزمایشگاهی تولید گاز (Gas Production)
نجیب الله افراسیابی، قاسم جلیلوند، سمیه برکستان، میثم فولادوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.93 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2