صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
42
26
اثر پرتو الکترونی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سورگوم به روش کیسه های نایلونی
نجیب الله افراسیابی، قاسم جلیلوند، سمیه برکستان، نظر آذریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (341.54 K)
27
اثرات سطح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ترکیبات شیمیایی سیلوی سورگوم علوفه ای (Surghom bicolor) در هنگام سیلو و بعد از بازکردن سیلو و تعیین فرانسجه های تجذیه پذیری آن با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، علیرضا شیبک، حمید خراسان، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.43 K)
28
اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (294.56 K)
29
کیفیت تغذیه ای سیلاژ علوفه نی با کود بستر طیور
هادی دادی پور، محمدرضا دهقانی، مصطفی یوسف الهی، فرزاد باقرزاده کاسمانی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (396.95 K)
30
اثر افزودن اوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای برگ خرما سیلوشده
سمیه برکستان، کمال شجاعیان، محمدرضا دهقانی، قاسم جلیلوند، نجیب الله افراسیابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (343.67 K)
31
اثر پرتو بیم الکترون برترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای غنی شده با اوره با استفاده از روش کیسه های نایلونی
سمیه برکستان، کمال شجاعیان، محمدرضا دهقانی، قاسم جلیلوند، نجیب الله افراسیابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (499.02 K)
32
اثر پرتو بیم الکترونی بر قابلیت هضم شکمبه ای علوفه نی به روش کیسه های نایلونی
نظر آذریان، قاسم جلیلوند، نجیب اله افراسیابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.86 K)
33
اثر پرتو بیم الکترون بر میزان تجزیه پذیری علوفه نی به روش تولید گاز
نظر آذریان، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (333.54 K)
34
ارزش غذایی برگ کهور پاکستانی در مراحل مختلف رشد با روش تولید گاز
مسلم مسلمی نیا، مصطفی یوسف الهی، هرمز منصوری، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.23 K)
35
اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro)
مرتضی تقوی، محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (333.24 K)
36
بررسی ارزش غذایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) و سیلاژ آنها با روش کیسه های نایلونی
علی اکبر رستمی صنوبری، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.99 K)
37
بررسی و تعیین ترکیبات شیمیایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) وسیلاژ آن ها
علی اکبر رستمی صنوبری، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (152.3 K)
38
تأثیر پرتودهی بیم الکترون بر میزان تولید گاز آزمایشگاهی کاه ارزن
قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، علی اکبر رستمی، نصرالله بادپروا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (347.44 K)
39
بررسی اثرپرتوتابی بیم الکترونی برارزش غذایی و تجزیه پذیری کاه ارزن با روش کیسه های نایلونی
قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین سبزه کار، نصرالله بادپروا، علی اکبر رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.89 K)
40
تاثیر سطوح مختلف دانه گندم با زایلاناز بر خصوصیات دشتگاه گوارش بلدرچین ژاپنی
میلاد سرحدی ساردوبی، کمال شجاعیان، محمدسالار معینی، قاسم جلیلوند، مسلم بهروزیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.27 K)
41
تاثیر سطوح مختلف دانه گندم با زایلاناز بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
میلاد سرحدی ساردوبی، کمال شجاعیان، محمدسالار معینی، قاسم جلیلوند، مسلم بهروزیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.64 K)
42
تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی، سعید شایسته، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، حسن کارگر، مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.13 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2