نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 ﻧﻘﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻧﺪﮐﻨﻨﺪﮔﯽ آب ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در اﯾﺠﺎد وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘه
حمیدرضا همتی متین، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.92 K)

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘری بیوﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا همتی متین، سعید یخکشی، سمیه کامران آزاد، زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.52 K)

3 تغییرات اندام های ضمیمه ی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در پاسخ به نسبت های مختلف پلی- ساکاریدهای غیر نشاست های (محلول و نامحلول)
حمیدرضا همتی متین، علی اصغر ساکی، مصطفی خدابنده لو، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.83 K)

4 نقش ظرفیت بادکنندگی آب فیبرهای مختلف در ایجاد ویسکوزیته
حمیدرضا همتی متین، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.83 K)

5 مقایسه پروبیوتیکف پری بیوتیک، آنتی بیوتیک و اسید آلی بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه های گوشتی
حمیدرضا همتی متین، سعید یخشکی، سمیه کامران آزاد، زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.83 K)