نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘری بیوﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا همتی متین، سعید یخکشی، سمیه کامران آزاد، زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 371.52 K

2 اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی
سعید یخکشی، شعبان رحیمی، پروین شورنگ
مشاهده مقاله اصل مقاله 248.47 K

3 بررسی اثر عصاره چند گیاه دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک بر کاهش موضعی شدن (کلنیزاسیون) باکتری کمپیلو باکتر ژژونی در روده جوجه های گوشتی
کریم چعب، شعبان رحیمی، پژواک خاکی، سعید یخکشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.28 K

4 مقایسه اثر گیاه کتیرا، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، پری بیوتیک و اسید آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی، شعبان رحیمی، احمد رضا جباری، سعید یخکشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 139.6 K

5 ممانعت از فعالیت باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس از عصاره کتیرا در شرایط آزمایشگاهی (In vitro)
محمد رضا سلیمانی، شعبان رحیمی، احمد رضا جباری، سعید یخکشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.23 K

6 مدل رگرسیونی چندگانه از قیمت گوشت مرغ براساس قیمت برخی از نهاده های تولید
غلامرضا زابلی، حامد احمدی، سعید یخکشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 371.17 K