نویسنده =
تعداد مقالات: 24

1 ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.44 K)

2 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.33 K)

3 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
علی اصغر ساکی، راحله جوهری، مصطفی ملکی، سارا میرزایی، معصومه عباسی نژاد، علی بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.49 K)

4 اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺎخ وﺑﺮگ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.56 K)

5 اثر اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ ﺧﻮراک در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.45 K)

6 مطالعه آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﮐﻮﻫﯽ و اﺳﻄﻮﺧﻮدوس ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
شهین یادگاری، مصطفی ملکی، پویا زمانی، مهدی دهقان بنادکی، مریم شرکایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.02 K)

7 بررسی عوامل ثابت و برآورد اثر آنها بر صفات مختلف تولیدی و تولید مثلی در گوسفند نژاد مهربان
لیلا پژمان، پویا زمانی، مصطفی ملکی، علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.33 MB)

8 بررسی اثرات انواع مختلف مکمل چربی پالم بر برخی فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه با استفاده از آزمون تولید گاز
حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، حسین نوردار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.73 K)

9 بررسی اثرات اشکال چربی سویا در سطوح مختلف برکینتیک تولید گاز در شکمبه
حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسین علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.26 K)

10 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی بومادران ( Achillea millefolium ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.39 K)

11 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی مریم گلی (Salvia officinalis ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.68 K)

12 بررسی ارتباط کینتیک تجزیه پذیری (با استفاده از کیسه های نایلونی) با کینتیک تولید گاز کنجاله گوار به روش رگرسیونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.39 K)

13 ارزیابی قابلیت هضم و تجزیه پذیری کنجاله گوار با روش های برون تنی و کیسه های نایلونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.62 K)

14 مقایسه ترکیب شیمیایی و پتانسیل تولید گاز کنجاله گوار با کنجاله سویا و بررسی اثر استفاده از پلی اتیلن گلیکول بر کینتیک تولید گاز حاصل از کنجاله گوار
کاظم موسوی، محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.86 K)

15 بررسی آزمایشگاهی اثرات جایگزینی یونجه با شاخ و برگ سیب زمینی فرآوری شده به روش های مختلف در جیره های پرواری بر میزان هضم و تخمیر در شکمبه
حسین نوردار، مصطفی ملکی، حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.75 K)

16 بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (620.83 K)

17 بررسی اثرات روغن اسانسی سیر در دوزهای مختلف بر برخی شاخصهای تخمیر شکمبه در مقایسه با یونوفر سالینومایسین
نسیبه نویدی مقدم، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.17 K)

18 بررسی آزمایشگاهی اثرات نوع جیره و حذف پرو توزوا بر تجزیه آفلاتوکسین B1 در محیط شکمبه
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.97 K)

19 مطالعه اثرات آفلاتوکسین B1 در سطوح مختلف بر تخمیر شکمبه ای گوسفند با استفاده از آزمون تولید گاز
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)

20 اثر استفاده از سطوح مختلف شاخ و برگ خشک شده و سیلو شده سیب زمینی بر عملکرد بره های نر پرواری نژاد مهربان
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.06 K)

21 اثر استفاده از نسبت های مختلف برگ و ساقه خشک شده و سیلو شده سیب زمینی بر ضرایب هضمی خوراک در بره های نر پرواری نژاد مهربان
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.19 K)

22 اثر سطوح پروتئین، اسید های آمینه و توازن الکترولیتی بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی اصغر ساکی، راحله جوهری، مصطفی ملکی، علی بیگی، سارا میرزایی، معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.09 K)

23 بررسی تاثیر تزریق ویتامین B12 و PMSG بر میزان دوقلوزایی و نرخ بره زایی میش های آمیخته افشاری x مرینوس
خدیجه عابدی، محمدحسین شهیر، مرتضی باوری، مصطفی ملکی، مصطفی خدابنده لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.12 K)

24 اثر تزریق ویتامین B12 بر روند تغییرات وزن میش های آمیخته افشاری x مرینوس در مراحل مختلف آبستنی
خدیجه عابدی، محمدحسین شهیر، مرتضی یاوری، مصطفی ملکی، مصطفی خدابنده لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.95 K)