• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 ﭘﺎﺳﺦ رﺷﺪ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ به آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ
رضا پرور، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذرفر، حسن نوروزیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.97 K

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎنی (Satureja khuzistanica) بر راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﻣﺮغ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
رضا پرور، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذرفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1006.48 K

3 پاسخ رشد و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی به افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzstanica) به آب آشامیدنی
رضا پرور، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذر فر، حسن نوروزیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.77 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب