• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا
فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 286.48 K

2 اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 132.19 K

3 اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا
فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب