| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 286.48 K | ||
| 2 | اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
| سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 132.19 K | ||
| 3 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K | ||