| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 367.46 K | ||
| 2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 285.33 K | ||
| 3 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی | |
| صفدر دری، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان، فاطمه بهنام نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.58 K | ||
| 4 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون جوجه های گوشتی | |
| صفدر دری، علی تیعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان، فاطمه بهنام نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 81.08 K | ||