صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
279.96 K
2
ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ایمان احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، حمیدرضا رضایی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
267.09 K
3
بررسی وضعیت تولید شیر و تولید مثل گاوداری های صنعتی شیری استان خراسان رضوی
امید گلزاری محمد آباد، علیرضا فروغی، ایمان ناصری نسری، علی زنگنه، فاطمه حیدری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
331.34 K
4
اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
808.81 K
5
بررسی وضعیت تغذیه ای در گاوداری های شیری صنعتی خراسان رضوی
امید گلزاری محمدآباد، علیرضا فروغی، ایمان ناصری نسری، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.41 K
6
تأثیر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر دوام و خصوصیات فیزیکی کنسانتره پلت
علیرضا فروغی، محسن خوشحال، اکبر سلیمانی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
289.43 K
7
بررسی اثرات سطوح مختلف سبوس گندم بر ضریب یکنواختی و دوام کنسانتره پلت
علیرضا فروغی، محسن خوشحال، اکبر سلیمانی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
295.23 K
8
تاثیر سطوح مختلف بنتونیت سدیم و سبوس گندم بر دوام و حصوصیات فیزیکی کنسانتره پلت
علیرضا فروغی، محسن خوشحال، اکبر سلیمانی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.16 M
9
اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
851.61 K
10
اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
903.63 K
11
بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمید زرقی، ابوالقاسم گلیان، احمد ضیایی، محمدرضا توکلی، علی زنگنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
505.23 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه