نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ایمان احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، حمیدرضا رضایی، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.09 K)

3 بررسی وضعیت تولید شیر و تولید مثل گاوداری های صنعتی شیری استان خراسان رضوی
امید گلزاری محمد آباد، علیرضا فروغی، ایمان ناصری نسری، علی زنگنه، فاطمه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.34 K)

4 اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.81 K)

5 بررسی وضعیت تغذیه ای در گاوداری های شیری صنعتی خراسان رضوی
امید گلزاری محمدآباد، علیرضا فروغی، ایمان ناصری نسری، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.41 K)

6 تأثیر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر دوام و خصوصیات فیزیکی کنسانتره پلت
علیرضا فروغی، محسن خوشحال، اکبر سلیمانی، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.43 K)

7 بررسی اثرات سطوح مختلف سبوس گندم بر ضریب یکنواختی و دوام کنسانتره پلت
علیرضا فروغی، محسن خوشحال، اکبر سلیمانی، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.23 K)

8 تاثیر سطوح مختلف بنتونیت سدیم و سبوس گندم بر دوام و حصوصیات فیزیکی کنسانتره پلت
علیرضا فروغی، محسن خوشحال، اکبر سلیمانی، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

9 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (851.61 K)

10 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (903.63 K)

11 بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمید زرقی، ابوالقاسم گلیان، احمد ضیایی، محمدرضا توکلی، علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (505.23 K)