نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 279.96 K

2 اثر زمان تغذیه ی اولیه بر عملکرد، طول و وزن نسبی اندام های گوارشی بلدرچین
رضا علیمردانی، جابر یوسفی، حیدر زرقی، احمدرضا راجی، زهره سعادتفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 354.86 K

3 تأثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخم گذار
حیدر زرقی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 290.66 K

4 اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی
حیدر زرقی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 321.33 K

5 اثر زمان شروع به تغذیه پس از هچ بر رشد، وزن نسبی اندام های گوارشی و جذب زرده ی بلدرچین ژاپنی
رضا علیمردانی، جابر یوسفی، حیدر زرقی، زهره سعادت فر، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 278.55 K

6 اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی
فروزان طباطبایی یزدی، ابوالقاسم گلیان، حیدر زرقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 310.59 K

7 تعیین نیاز لیزین قابل هضم جوجه های گوشتی در دوره پایانی با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی
حیدر زرقی، ابوالقاسم گلیان، مهدی نیکبخت زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 620.25 K

8 اثر تراکم مواد مغذی جیره و طول دوره پایانی بر ترکیب گوشت سینه و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی
مهدیه نیکبخت زاده، حیدر زرقی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 426.97 K