نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺎخ وﺑﺮگ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.56 K)

2 اثر اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ ﺧﻮراک در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.45 K)

3 دامنه طبیعی پروتئین تام سرم خون و فراکشن های آن در گوسفندان نژاد مهربانی
علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، محمد تمیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.04 K)

4 فنوتیپ هموگلوبین و دامنه طبیعی شاخص های هماتولوژیک گوسفندان نژاد مهربانی
علی اصغر بهاری، مهرداد مهری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، ژیلا زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.23 K)

5 اثر سطوح و انواع مکمل مس بر مس پلاسما، سرولوپلاسمین سرم و فراسنجه های خونی بره نر مهربان
امیرحسین دزفولیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، امیر فدایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.29 K)

6 اثر منابع مختلف روی بر برخی پارامترهای خون بره های نر مهربان
امیر فدایی فر، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، علی حاتمی، زهرا بختیاری، امیر حسین دزفولیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.71 K)

7 اثر سطح و نوع مکمل مس بر مس پلاسما، سرولوپلاسمین سرم و پارامترهای هماتولوژی بره نر مهربان
امیر حسین دزفولیان، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، امیر فدایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.3 K)

8 اثر استفاده از سطوح مختلف شاخ و برگ خشک شده و سیلو شده سیب زمینی بر عملکرد بره های نر پرواری نژاد مهربان
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.06 K)

9 اثر استفاده از نسبت های مختلف برگ و ساقه خشک شده و سیلو شده سیب زمینی بر ضرایب هضمی خوراک در بره های نر پرواری نژاد مهربان
محمود قدبیگی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.19 K)