| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| تورج محمدی، علیرضا صفامهر، علی مصطفی تهرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 381.54 K | ||
| 2 | تأثیر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی | |
| تورج محمدی، علیرضا صفامهر، علی مصطفی تهرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 978.43 K | ||
| 3 | اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| تورج محمدی، علی مصطفی تهرانی، علیرضا صفامهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 179.34 K | ||