نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
تورج محمدی، علیرضا صفامهر، علی مصطفی تهرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.54 K) | ||
2 | تأثیر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی | |
تورج محمدی، علیرضا صفامهر، علی مصطفی تهرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (978.43 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
تورج محمدی، علی مصطفی تهرانی، علیرضا صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.34 K) |