نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﺷﻮرزﯾﺴﺖ ﮐﻮﺷﯿﺎ ﺑﺮه ﻫﺎی پرواری بلوچی برﻋﻤﻠﮑﺮد ذرت ﺑﻪ ﺟﺎی ﺳﯿﻼژ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ( Kochia scoparia ) و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن
ولی اله کاشکی، عین اله عبدی قزلجه، حسین توکلی، رضا فیضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.74 K

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ آﻧﺰﯾﻢﻫﺎی ﺑﺮون زاد ﺑﺮ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﯿﺮه در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
رضا زرقی، سعید سبحانی راد، مجتبی حسین پور مشهدی، علیرضا شهدادی، رضا فیضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 184.15 K

3 تعیین فراسنجه های گوارش پذیری و پارتیشننک فاکتور ضایعات کارخانجات پنبه پاک کنی
عین اله عبدی قزلجه، رضا فیضی، ولی اله کاشکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.09 K

4 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.42 M

5 ارزیابی مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوساله استان خراسان رضوی
رضا فیضی، ابوالفضل عباسی، محمد رئیسیان زاده، احمد قنبری، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 375.44 K

6 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند
رضا فیضی، احمد قدرت نما، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران، محسن رئیسیان زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

7 مقایسه ارزش ارزش غذایی علوفه کامل جو در سه روش بهره برداری از نظر عملکرد دام
احمد قنبری گردونک، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران، رضا فیضی، مهران اباذری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.19 M

8 اثر اسید تانیک روی میزان تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم یونجه
رضا فیضی، ولی اله کاشکی، مهران اباذری، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 392.19 K

9 اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 327.03 K

10 تعیین مصرف اختیاری و متابولیت های خون بره های تغذیه شده با تیمارهای مختلف سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند
محمد رئیسیان، رضا فیضی، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.18 K