نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﺷﻮرزﯾﺴﺖ ﮐﻮﺷﯿﺎ ﺑﺮه ﻫﺎی پرواری بلوچی برﻋﻤﻠﮑﺮد ذرت ﺑﻪ ﺟﺎی ﺳﯿﻼژ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ( Kochia scoparia ) و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن
ولی اله کاشکی، عین اله عبدی قزلجه، حسین توکلی، رضا فیضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.74 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ آﻧﺰﯾﻢﻫﺎی ﺑﺮون زاد ﺑﺮ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﯿﺮه در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
رضا زرقی، سعید سبحانی راد، مجتبی حسین پور مشهدی، علیرضا شهدادی، رضا فیضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.15 K)

3 تعیین فراسنجه های گوارش پذیری و پارتیشننک فاکتور ضایعات کارخانجات پنبه پاک کنی
عین اله عبدی قزلجه، رضا فیضی، ولی اله کاشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.09 K)

4 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

5 ارزیابی مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوساله استان خراسان رضوی
رضا فیضی، ابوالفضل عباسی، محمد رئیسیان زاده، احمد قنبری، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.44 K)

6 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند
رضا فیضی، احمد قدرت نما، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران، محسن رئیسیان زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

7 مقایسه ارزش ارزش غذایی علوفه کامل جو در سه روش بهره برداری از نظر عملکرد دام
احمد قنبری گردونک، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران، رضا فیضی، مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

8 اثر اسید تانیک روی میزان تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم یونجه
رضا فیضی، ولی اله کاشکی، مهران اباذری، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.19 K)

9 اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K)

10 تعیین مصرف اختیاری و متابولیت های خون بره های تغذیه شده با تیمارهای مختلف سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند
محمد رئیسیان، رضا فیضی، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.18 K)