نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثرات اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﻣﮑﻤﻞ ارﮔﺎﺳﯿﺪس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مصطفی اسداله نیا، وحید اسمعیل پور، وحید رضایی پور، محمدعلی جعفری، سعید گلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.02 K)

2 تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج
علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

3 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

4 اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

5 اثرات جایگزینی کنجاله تخم پنبه با کنجاله گوار بر عملکرد و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین
محمدعلی جعفری، عل کرم، حشمت جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.67 K)