| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثرات اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﻣﮑﻤﻞ ارﮔﺎﺳﯿﺪس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| مصطفی اسداله نیا، وحید اسمعیل پور، وحید رضایی پور، محمدعلی جعفری، سعید گلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 293.02 K | ||
| 2 | تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج | |
| علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.64 M | ||
| 3 | اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند | |
| حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمدعلی جعفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.64 M | ||
| 4 | اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین | |
| محمدعلی جعفری، علی نیکخواه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M | ||
| 5 | اثرات جایگزینی کنجاله تخم پنبه با کنجاله گوار بر عملکرد و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین | |
| محمدعلی جعفری، عل کرم، حشمت جویباری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 226.67 K | ||