نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثرات اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﻣﮑﻤﻞ ارﮔﺎﺳﯿﺪس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مصطفی اسداله نیا، وحید اسمعیل پور، وحید رضایی پور، محمدعلی جعفری، سعید گلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.02 K) | ||
2 | تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج | |
علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB) | ||
3 | اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند | |
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمدعلی جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB) | ||
4 | اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین | |
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
5 | اثرات جایگزینی کنجاله تخم پنبه با کنجاله گوار بر عملکرد و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین | |
محمدعلی جعفری، عل کرم، حشمت جویباری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.67 K) |