صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
7
1
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﻮﺳﺖ ﺳﺒﺰ ﮔﺮدوی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش In situ
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
189.73 K
2
قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.06 M
3
تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
143.33 K
4
تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
174.82 K
5
تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در بزهای شیرده
معصومه تکلوزاده، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، پوریا دادور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
700.77 K
6
تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر ترکیب شیر و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در بزهای شیرده
معصومه تکلوزاده، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، پوریا دادور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
643.78 K
7
بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.11 K