نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﭘﯿﺎز ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻟﯿﭙﯿﺪ ﻫﺎی ﺳﺮم در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
میثم محمدپناه، پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K) | ||
2 | تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی نر | |
میثم محمدپناه، پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.43 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر | |
میثم محمدپناه، پرویز فرهومند، سهیلا محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.08 K) | ||
4 | مروری بر تأثیر استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی | |
حسین جانمحمدی، سهیلا محمودی، میثم محمدپناه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.5 K) | ||
5 | اثرات سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و لیپیدهای سرم در جوجه های گوشتی | |
میثم محمدپناه، پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.7 K) |