| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﭘﯿﺎز ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻟﯿﭙﯿﺪ ﻫﺎی ﺳﺮم در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| میثم محمدپناه، پرویز فرهومند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 364.74 K | ||
| 2 | تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی نر | |
| میثم محمدپناه، پرویز فرهومند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 125.43 K | ||
| 3 | تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر | |
| میثم محمدپناه، پرویز فرهومند، سهیلا محمودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 137.08 K | ||
| 4 | مروری بر تأثیر استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی | |
| حسین جانمحمدی، سهیلا محمودی، میثم محمدپناه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 143.5 K | ||
| 5 | اثرات سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و لیپیدهای سرم در جوجه های گوشتی | |
| میثم محمدپناه، پرویز فرهومند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.7 K | ||