نویسنده =
تعداد مقالات: 32

-74 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﺮﻣﺎی ﺿﺎﯾﻌﺎﺗﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﮐﺮﻣﺎنی
جلال بیاتی زاده، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.64 K)

-73 مطاﻟﻌﻪ اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﭙﺘﯿﺪی در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ( RUSITEC )
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.27 K)

-72 مطالعه ﺗﻐﯿﯿﺮات اﯾﺠﺎد ﺷﺪه درpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارا سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎسته
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.99 K)

-71 مقایسه تجزیه پذیری علوفه های خشک یونجه با باقیمانده زراعی روناس به روش in situ
الهام امیر تیموری، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.38 K)

-70 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-69 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-68 تعیین حجم گاز تولید شده، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی تفاله زیتون عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا در روش in vitro
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

-67 مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

-66 مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس بر تغییرات PH، آمونیاک شکبمه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمد فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

-65 مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.42 K)

-64 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

-63 تعیین تنوع ژنتیکی گوسفند کرمانی براساس ژن کراتین پشم IF نوع 1 با استفاده از روش PCR-RFLP
محمدرضا محمدآبادی، رضا ظهماسبی، امید دیانی، امین خضری، احمد آیت اللهی، علی اسمعیلی زاده کشکوئیه، مسعود اسدی فوزی، محمدعلی فرقانی، محمد سفلایی، حمید مصطفوی، مرتضی ستایی مختاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.24 K)

-62 تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی
پوریا دادور، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.08 K)

-61 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، امید دیانی، محمدرضا محمد آبادی، محسن دانش مسگران، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.47 K)

-60 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، محمدرضا محمد آبادی، رضا طهماسبی، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.3 K)

-59 بیان ژن DLK1 در بافت های مختلف گوسفند کرمانی
سید حجت مسعودزاده، محمدرضا محمدآبادی، امین خضری، احمد آیت اللهی، محمد سفلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (863.1 K)

-58 مطالعه بیان ژن IGF1 در بافت های مختلف گوسفند کرمانی
مجتبی شهسواری، محمدرضا محمدآبادی، امین خضری، مسعود اسدی فوزی، سید حجت مسعودزاده، محمد سفلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.08 K)

-57 ارزیابی اثر پودر و اسانس گیاه مورپرز بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی، محمدرضا وراثی اردکانی، امین خضری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.28 K)

-56 مقایسه اثرافزودن پودر و عصاره گیاه دارویی مورپرز (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینامایسین بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی، محمدرضا وراثی اردکانی، امین خضری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.65 K)

-55 تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی
رحمت ابابکری، امید دیانی، امین خضری، عباسعلی ناصریان، محمدمهدی سیدالموسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (670.68 K)

-54 اثر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر فراسنجه های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
زهره ایزدی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.42 K)

-53 تعیین قابلیت هضم لرد خرما با استفاده از روش حیوان زنده
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری، امید آذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.44 K)

-52 تأثیر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و گوارش پذیری مواد مغذی در گوسفند
زهره ایزدی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.31 K)

-51 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی سه محصول فرعی خرما
مجید دهقان، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.36 K)

-50 تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، ظرفیت نگهداری آب و جرم حجمی لحظه ای چهار محصول فرعی کشاورزی
مجید دهقان، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری، مجتبی حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.58 K)