صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
32
-1949
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﺮﻣﺎی ﺿﺎﯾﻌﺎﺗﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﮐﺮﻣﺎنی
جلال بیاتی زاده، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
287.64 K
-1948
مطاﻟﻌﻪ اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﭙﺘﯿﺪی در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ( RUSITEC )
امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.27 K
-1947
مطالعه ﺗﻐﯿﯿﺮات اﯾﺠﺎد ﺷﺪه درpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارا سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎسته
امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.99 K
-1946
مقایسه تجزیه پذیری علوفه های خشک یونجه با باقیمانده زراعی روناس به روش in situ
الهام امیر تیموری، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.38 K
-1945
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
-1944
مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
-1943
تعیین حجم گاز تولید شده، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی تفاله زیتون عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا در روش in vitro
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.42 M
-1942
مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
-1941
مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس بر تغییرات PH، آمونیاک شکبمه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمد فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.46 M
-1940
مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
128.42 K
-1939
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
-1938
تعیین تنوع ژنتیکی گوسفند کرمانی براساس ژن کراتین پشم IF نوع 1 با استفاده از روش PCR-RFLP
محمدرضا محمدآبادی، رضا ظهماسبی، امید دیانی، امین خضری، احمد آیت اللهی، علی اسمعیلی زاده کشکوئیه، مسعود اسدی فوزی، محمدعلی فرقانی، محمد سفلایی، حمید مصطفوی، مرتضی ستایی مختاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
301.24 K
-1937
تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی
پوریا دادور، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
287.08 K
-1936
تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، امید دیانی، محمدرضا محمد آبادی، محسن دانش مسگران، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
315.47 K
-1935
تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، محمدرضا محمد آبادی، رضا طهماسبی، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
314.3 K
-1934
بیان ژن DLK1 در بافت های مختلف گوسفند کرمانی
سید حجت مسعودزاده، محمدرضا محمدآبادی، امین خضری، احمد آیت اللهی، محمد سفلایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
863.1 K
-1933
مطالعه بیان ژن IGF1 در بافت های مختلف گوسفند کرمانی
مجتبی شهسواری، محمدرضا محمدآبادی، امین خضری، مسعود اسدی فوزی، سید حجت مسعودزاده، محمد سفلایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
866.08 K
-1932
ارزیابی اثر پودر و اسانس گیاه مورپرز بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی، محمدرضا وراثی اردکانی، امین خضری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
اصل مقاله
290.28 K
-1931
مقایسه اثرافزودن پودر و عصاره گیاه دارویی مورپرز (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینامایسین بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی، محمدرضا وراثی اردکانی، امین خضری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
اصل مقاله
341.65 K
-1930
تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی
رحمت ابابکری، امید دیانی، امین خضری، عباسعلی ناصریان، محمدمهدی سیدالموسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
670.68 K
-1929
اثر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر فراسنجه های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
زهره ایزدی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
398.42 K
-1928
تعیین قابلیت هضم لرد خرما با استفاده از روش حیوان زنده
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری، امید آذری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.44 K
-1927
تأثیر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و گوارش پذیری مواد مغذی در گوسفند
زهره ایزدی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
570.31 K
-1926
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی سه محصول فرعی خرما
مجید دهقان، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
152.36 K
-1925
تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، ظرفیت نگهداری آب و جرم حجمی لحظه ای چهار محصول فرعی کشاورزی
مجید دهقان، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری، مجتبی حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
149.58 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2