صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
32
26
اثر اندازه ذرات علوفه یونجه و سطوح مختلف کنسانتره بر پارامترهای خونی گوسفندان کرمانی
میترا ارجمندی، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338.74 K)
27
اثر فیبر مؤثر فیزیکی یونجه و سطوح مختلف کنسانتره بر فعالت جویدن و خوراک مصرفی گوسفندان کرمانی
میترا ارجمندی، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.45 K)
28
اثر اندازه قطعات متفاوت کاه گندم و سطوح مختلف کنسانتره بر جمعیت پروتوزوآ مایع شکمبه در گوسفند کرمانی
فائزه حسینی، امین خضری، محمدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (337.56 K)
29
اثر اندازه ذرات کاه گندم و سطوح مختلف کنسانتره بر فراسنجه های خونی در گوسفند نژاد کرمانی
فائزه حسینی، امین خضری، محمدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.56 K)
30
اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد در گوسفندان نژاد کرمانی
جلال بیاتی زاده، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.48 K)
31
اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بر فراسنجه های تخمیر و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان نژاد کرمانی
جلال بیاتی زاده، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.65 K)
32
مطالعه اثرات استفاده از جیره های دارای سطوح مختلف ساکارز و نشاسته بر ناپدید شدن مواد مغذی، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پپتیدی در سیستم شکمبه مصنوعی (RUSITEC)
امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.44 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2