| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ اﺑﻘﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 371.88 K | ||
| 2 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ | |
| زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 468.28 K | ||
| 3 | اثرات سطوح مختلف پروتئین خام جیره و کلاژن هیدرولیز شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد | |
| زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.06 K | ||
| 4 | اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
| زهرا اسدی کرمانی، محمد حسین شهیر، نیما برادران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.76 K | ||
| 5 | بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| نیما برادران، محمد حسین شهیر، زهرا اسدی کرمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.59 K | ||