نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ اﺑﻘﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.88 K)

2 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ
زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.28 K)

3 اثرات سطوح مختلف پروتئین خام جیره و کلاژن هیدرولیز شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد
زهرا اسدی کرمانی، محمدحسین شهیر، نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.06 K)

4 اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
زهرا اسدی کرمانی، محمد حسین شهیر، نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.76 K)

5 بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما برادران، محمد حسین شهیر، زهرا اسدی کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)