| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳیاه بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| امین بصیری، مهدی خسروی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 491.81 K | ||
| 2 | بررسی چىدشکلی ژنتیکیی فراوانی آللی جایگاه ژنی PPARGC1A-A968C در گاو های سرابی ایران | |
| امین بصیری، مهدی خسروی، رحیم علیجانپور، مهشید محمدپناه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 335.46 K | ||
| 3 | بررسی اثر استفاده از سرکه سفید در آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه گوشتی | |
| مهدی خسروی، امین بصیری، رحیم علیجانپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 263.93 K | ||
| 4 | بررسی تأثیر سطوح مختلف الـکارنیتین بر عملکرد تولید در بلدرچین های ژاپنی | |
| مهدی سیدحمزه، رحیم علیجانپور، مهدی خسروی، امین بصیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 397.34 K | ||
| 5 | اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر زیره سیاه بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| مصطفی بیانی، رضا وکیلی، امین بصیری، مهدی خسروی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.23 K | ||