نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.48 K)

2 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.92 K)

3 مقایسه قابلیت هضم هیبرید سه رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده با رقم اسپیدفید با روش تولید گاز
عبدالکریم قره داشلی، اکبر تقی زاده، محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

4 اثر سطوح مختلف ملاس و مدت زمان سیلو کردن بر خاصیت سیلویی علف سویا
محمد حسین اخوت، عبدالحلیم کر، محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

5 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

6 تعیین ترکیبات شیمیائی علوفه مراتع شور استان گلستان
عباسعلی سلیمانی، محمد حسین اخوت، محمد پاسندی، عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

7 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان، حسین غلامی، ابولفضل عباسی، محمد پاسندی، آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

8 بررسی اثر دوز eCG بر میزان بره زایی گوسفندان گله های عشایری استان گلستان
مختار مهاجر، رضا کمالی، سودابه سمساریان، محمد پاسندی، عبداله سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (776.55 K)

9 مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

10 مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.65 K)