نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ، ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮐﺎه ﺧﻠﻠﺮ ﺟﻬﺖ ﮐﺎرﺑﺮد در ﺗﻐﺬﯾﻪ داﻣﻬﺎی ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪه
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.2 K

2 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﭘﺮورش ﺳﻨﺘﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ دام در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
مرتضی کرمی، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 184.29 K

3 اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، غلامرضا شادنوش، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.8 K

4 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﭘﺮورش ﺳﻨﺘﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ دام در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری.
مرتضی کرمی، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله

5 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.69 K

6 تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده در تغذیه دامهای پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.33 M

7 بررسی خصوصیات و کاربرد اسب بختیاری در عشایر استان چهارمحال و بختیاری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.33 M

8 مقایسه جایگاه های سنتی، بهسازی شده و صنعتی گوسفند در سیستم پرورش روستائی
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

9 بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.81 K

10 اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.15 K

11 تاثیر تغییرات مواد مغذی جیره بر کیفیت گوشت (Cooking loss) بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 573.42 K

12 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه
مرتضی کرمی، محسن باقری، یاسر رحیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 558.96 K

13 تعیین ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه خللر جهت کاربرد در تغذیه دام های نشخوارکننده
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.63 K

14 تغییرات ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره های لری بختیاری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، احمد میرهادی، مرتضی کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.43 K