صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
14
1
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ، ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮐﺎه ﺧﻠﻠﺮ ﺟﻬﺖ ﮐﺎرﺑﺮد در ﺗﻐﺬﯾﻪ داﻣﻬﺎی ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪه
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
169.2 K
2
ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﭘﺮورش ﺳﻨﺘﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ دام در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
مرتضی کرمی، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
184.29 K
3
اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، غلامرضا شادنوش، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
269.8 K
4
ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﭘﺮورش ﺳﻨﺘﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ دام در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری.
مرتضی کرمی، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله
5
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
373.69 K
6
تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده در تغذیه دامهای پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.33 M
7
بررسی خصوصیات و کاربرد اسب بختیاری در عشایر استان چهارمحال و بختیاری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.33 M
8
مقایسه جایگاه های سنتی، بهسازی شده و صنعتی گوسفند در سیستم پرورش روستائی
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.34 M
9
بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.81 K
10
اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.15 K
11
تاثیر تغییرات مواد مغذی جیره بر کیفیت گوشت (Cooking loss) بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
573.42 K
12
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه
مرتضی کرمی، محسن باقری، یاسر رحیمیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
558.96 K
13
تعیین ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه خللر جهت کاربرد در تغذیه دام های نشخوارکننده
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.63 K
14
تغییرات ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره های لری بختیاری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، احمد میرهادی، مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.43 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه