نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
محمد صالحی دیندار لو، مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، سید محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.21 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ).
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله

3 اثر تغذیه یک ماهه دانه کتان در جیره مرغان بومی بر خصوصیات تخم مرغ و ترکیب اسید های چرب زرده
محمدرضا هاشمی، محمدجواد آگاه، علی رضا پایدار، بهممن ایلامی، امان اله صلح جو، محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.01 K)