نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ) | |
محمد صالحی دیندار لو، مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، سید محمدرضا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.21 K) | ||
2 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ). | |
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندار لو | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | اثر تغذیه یک ماهه دانه کتان در جیره مرغان بومی بر خصوصیات تخم مرغ و ترکیب اسید های چرب زرده | |
محمدرضا هاشمی، محمدجواد آگاه، علی رضا پایدار، بهممن ایلامی، امان اله صلح جو، محمد صالحی دیندار لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.01 K) |