نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
معصومه توکلی، علی احمد علو قطبی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K)

2 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف انرژی و ضایعات میادین تره بار بر عملکرد شترمرغ پرواری
محمدابراهیم تاثیرنفس، علیرضا صیداوی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.61 K)

3 تعیین ترکیب شیمیایی گونه های مرتعی علف شور (Salsola regida)، خاکشیر (Sisymbrium rientals) و علف خونی (Phalaris canariensis)، مخلوط گونه های مذکور و گونه یونجه (M. sativa) با روش های شیمیایی و طیفسنجی مادون قرمزنزدیک
شهرام نجف پور، بهروز رسولی، علی احمدعلو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.71 K)

4 تعیین ارزش غذایی سه گونه مرتعی ماشک گل خوشه ای، آگروپایرون کریستاتوم و شبدر سفید به روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک
عارف فرهودی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.02 K)

5 تعیین قابلیت هضم سه گونه مرتعی ماشک گل خوشه ای، شبدر سفید و آگروپایرون کریستاتوم به روش کیسه های نایلونی
عارف فرهودی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.67 K)