نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
اسماعیل کیخسروی، علی اکبر خادم، حسین غلامی، علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 275.51 K

2 اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎذب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺴﺎب ذرت ﺳﯿﻠﻮﺷﺪه ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیه معینی زاده، علی اسدی الموتی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله اصل مقاله 286.11 K

3 تاثیر اندازه قطعات علوفه خشک یونجه و ماهیت کربوهیدراتهای محلول در شوینده خنثی بر تجزیه پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند
علی اسدی الموتی، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی، اسداله تیموری، محمد خوروش
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.84 K

4 اثر ترکیبات فایتوژنیک بر گاوهای شیری تحت تنش حرارتی
مریم باقری ورزنه، علی اسدی الموتی، بهزاد سرهندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.79 K

5 القاء اسیدوز متابولیکی عملکرد تولید مثلی تلیسه های هلشتاین را تحت تأثیر قرار می دهد
حمیدرضا خالویی، علی اسدی الموتی، عبدالله محمدی سنگ چشمه، سعید برمکی، نیما فرزانه
مشاهده مقاله اصل مقاله 271.76 K

6 اثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواری
اسماعیل کیخسروی، علی اکبر خادم، حسین غلامی، علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.88 K

7 استفاده از یونجه خشک به عنوان جاذب برای کاهش پساب ذرت سیلو شده با رطوبت های متفاوت
سمیه معینی زاده، علی اسدی الموتی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.15 K