نویسنده = |
تعداد مقالات: 8 |
|
1 |
|
اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
فاطمه خوشه چین، محمد حسینی، روح الله نور محمدی، مصیب شلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.59 M
|
|
2 |
|
اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی |
|
فاطمه خوشه چین، محمد حسینی، روح الله نور محمدی، مصیب شلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.57 M
|
|
3 |
|
بررسی برخی خصوصیات دستگاه گوارش و PH قسمت های مختلف آن در جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک |
|
مصیب شلایی، محمد حسینی، نظر افضلی، ولی محمد شعبان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.69 M
|
|
4 |
|
اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار |
|
مصیب شلایی، محمد حسینی، آمل زرگانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.9 M
|
|
5 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه |
|
منیره حسینی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر، مصیب شلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 971.35 K
|
|
6 |
|
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ |
|
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی، مصیب شلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 929.02 K
|
|
7 |
|
مقایسه اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی در دوره اول و کل دوره پرورش بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی |
|
زهرا تهامی، محمد حسینی، مصیب شلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 751.38 K
|
|
8 |
|
بررسی و مقایسه خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل تجاری Extract در دوره اول و کل دوره پرورش |
|
زهرا تهامی، محمد حسینی، مصیب شلایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 456.36 K
|