صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.72 MB)
2
بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر پارامتر های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.02 MB)
3
ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم، آﻧﺰﯾﻢ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻻﮐﺘﻮ ﺑﺎﺳﯿﻞ و ﮐﻠﯿﻔﺮم ﻫﺎی ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
نرگس هاشمی چلاوی، داوود شریفی، علی میرقلنج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (954.49 K)
4
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری زندی
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.05 K)
5
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
6
ارﺗﺒﺎط ﺑﯿﻦ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن ﺑﺎ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﺧﺎﻟﺺ و آﻣﯿﺨﺘﻪ ﻧﮋادﻫﺎی ﺷﺎل و زﻧﺪی ﺑﺎ زل
مهدی مومن، میثم محسنی، داوود شریفی، ناصر امام جمعه کاشان، زهرا باجلان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (465.6 K)
7
بررسی اثر سطوح مختلف لایزین و روغن کانولا روی عملکرد جوجه های گوشتی
علی کیانی، داوود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (252.69 K)
8
استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان یک افزودنی در تغذیه جوجه های گوشتی
حامد زرگران اصفهانی، داوود شریفی، عباس برین، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.24 K)
9
ارتباط بین پارامترهای بیوشیمیایی خون با صفات لاشه در بره های خالص و آمیخته نژادهای شال و زندی با زل
مهدی مومن، داوود شریفی، ناصر امام جمعه کاشان، زهرا باجلان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (466.86 K)
10
تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد جوجه های بوقلمون در حال رشد
فاطمه فولادوند، علی کیانی، داوود شریفی، آرش آذرفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (777.77 K)
11
مطالعه تاثیر جیره های حاوی سطوح مختلف لایزین و روغن کانولا بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
علی کیانی، داوود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.16 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه