صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، مهدی بهلولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.88 MB)
2
ارزیابی خصوصیات شیمیایی منابع آلی و معدنی عنصر روی در تغذیه جوجه های گوشتی
محمود صحرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.67 MB)
3
ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (100.65 K)
4
رزیابی اثرات محدودیت کیفی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، سولماز رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.8 K)
5
ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حلالیت منابع مختلف آلی, غیر آلی و نانو منگنز مصرفی در جیره جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (628.72 K)
6
بررسی اثرات منابع مختلف آلی, معدنی و نانو منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (534.25 K)
7
اثرات فرآوری آنزیمی جیره های حاوی کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، اکبر ابرغانی، اباذر قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (832.68 K)
8
اثرات تغذیه کمکی بر عملکرد بره های شیرخوار در مناطق عشایری
محمود صحرائی، اباذر قنبری، اکبر ابرغانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (553.67 K)