نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، مهدی بهلولی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.88 M

2 ارزیابی خصوصیات شیمیایی منابع آلی و معدنی عنصر روی در تغذیه جوجه های گوشتی
محمود صحرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.67 M

3 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 100.65 K

4 رزیابی اثرات محدودیت کیفی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، سولماز رحیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.8 K

5 ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حلالیت منابع مختلف آلی, غیر آلی و نانو منگنز مصرفی در جیره جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 628.72 K

6 بررسی اثرات منابع مختلف آلی, معدنی و نانو منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 534.25 K

7 اثرات فرآوری آنزیمی جیره های حاوی کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، اکبر ابرغانی، اباذر قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 832.68 K

8 اثرات تغذیه کمکی بر عملکرد بره های شیرخوار در مناطق عشایری
محمود صحرائی، اباذر قنبری، اکبر ابرغانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 553.67 K