نویسنده = |
تعداد مقالات: 8 |
|
1 |
|
اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی |
|
محمود صحرائی، مهدی بهلولی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.88 M
|
|
2 |
|
ارزیابی خصوصیات شیمیایی منابع آلی و معدنی عنصر روی در تغذیه جوجه های گوشتی |
|
محمود صحرائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.67 M
|
|
3 |
|
ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 100.65 K
|
|
4 |
|
رزیابی اثرات محدودیت کیفی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی |
|
محمود صحرائی، سولماز رحیمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 302.8 K
|
|
5 |
|
ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حلالیت منابع مختلف آلی, غیر آلی و نانو منگنز مصرفی در جیره جوجه های گوشتی |
|
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 628.72 K
|
|
6 |
|
بررسی اثرات منابع مختلف آلی, معدنی و نانو منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 534.25 K
|
|
7 |
|
اثرات فرآوری آنزیمی جیره های حاوی کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
محمود صحرائی، اکبر ابرغانی، اباذر قنبری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 832.68 K
|
|
8 |
|
اثرات تغذیه کمکی بر عملکرد بره های شیرخوار در مناطق عشایری |
|
محمود صحرائی، اباذر قنبری، اکبر ابرغانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 553.67 K
|