نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 29 | ||
26 | تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام تفاله ماءالشعیر سازی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، حسین چراغی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.26 K) | ||
27 | ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام کنجاله منداب بومی عمل آوری شده با میکروویو | |
روح اله ابراهیمی محمودآبادی، علی نیکخواه، علی اصغر صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (735.5 K) | ||
28 | اثر پرتوتابی گاما و الکترون بر ترکیبات ضد تغذیه ای کنجاله سویا | |
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، علی سرلک، محمود تهامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.41 K) | ||
29 | اثرات پرتو تابی میکرویو بر محتوی گوسیپول و روند تجذیه پذیری پروتئین پنبه دانه | |
مهدی تقی نژاد رودنبه، علی نیکخواه، علی اصغر صادقی، روح الله ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.37 K) |