نویسنده =
تعداد مقالات: 34

-724 تاثیر استفاده مستقیم کشت های زنده باکتریایی برفراسنجه های تخمیری شکمبه ای در شرایط In Vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم، رشید صفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

-723 تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله اصل مقاله 203.21 K

-722 ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله اصل مقاله 185.12 K

-721 تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی
انور آموزمهر، بهروز دستار، حسین لنگری، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 356.61 K

-720 تاثیر جایگزینی تفاله خشک مرکبات به جای جو بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین
جواد بیات کوهسار، عباسعلی ظاهریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهاسبی، رشید صفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 870.01 K

-719 مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری، سکینه نوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 338 K

-718 تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری، سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 323.88 K

-717 تعیین ارزش غذایی انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز
جواد بیات کوهسار، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 458.22 K

-716 تخمین تجزیه پذیری ماده خشک انواع تفاله مرکبات در شکمبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی
جواد بیات کوهسار، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 442.8 K

-715 تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا
آیناز اصلانیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، بهروز کریمی شهرکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 455.52 K

-714 تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا
آیناز اصلانیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، بهروز کریمی شهرکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.48 K

-713 اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" وحذف مکمل اسیدآمینه های دی ال متیونین ، ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.52 K

-712 اثرمکمل سازی آنزیم چند گانه تجاری و حذف مکمل اسید آمینه های مصنوعی متیونین، لیزین و ترئونین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 278.47 K

-711 اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.93 K

-710 اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو، مخمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 309.39 K

-709 تأثیر سطوح مختلف تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات بر خصوصیات تولید گاز سیلاژ تفاله گوجه فرنگی
حسین برزمینی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 426.54 K

-708 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر فراسنجه های تولید گاز
حسین اصغر حسین زاده، فریبا فریور، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 884.22 K

-707 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری
حسین اصغر حسین زاده، فریبا فریور، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 954.49 K

-706 تاثیر روش های از شیرگیری برعملکرد و فراسنجه های رشد در گوساله های هلشتاین
علی اکبر استاد، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، عباس ضیغمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 911.04 K

-705 تجزیه پذیری شکمبه ای ماده ی خشک بقایای ماش عمل آوری نشده، و عمل آوری شده با تیمارهای پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک
منیره بابایی، فرزاد قنبری، آشورمحمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.4 K

-704 تأثیر عمل آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ترکیب شیمیایی بقایای ماش
منیره بابایی، فرزاد قنبری، آرش محمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 305.86 K

-703 تاثیر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری، رضا راه چمنی، جواد بیات کوهسار، فاطمه بحری
مشاهده مقاله اصل مقاله 414.13 K

-702 تاثیر ضدباکتریایی اسانس مرزنجوش بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری، رضا راه چمنی، جواد بیات کوهسار، فاطمه بحری
مشاهده مقاله اصل مقاله 486.08 K

-701 تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد
فرانک یاراحمدی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 782.95 K

-700 تعیین میزان تجزیه پذیری دو نوع یونجه کوهستانی و دشتی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابراهیم ولی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 419.34 K